Alexander Ediassens blåkledde karer møter Junkeren på kunstgressbanen fredag kveld.

Tre mål på åtte minutter

Junkeren dominerte første omgang, selv om BILs Christian Haugen satte inn 1-0 til vertskapet etter 19 minutter.

To minutter senere satte Junkerens Ferdinand Clarke 1-1. Så fulgte 1-2 til gjestene signert Gaute Tømmerås i 27. minutt.

BIL brukte mye tid på egen banehalvdel, men økte tempoet utover første omgang.

I 37. minutt fant Junkeren nettkjenning igjen, men ikke før det var blåst offside.

Vanskelig sesong

BIL ligger på en åttendeplass før kampen, mens Junkeren er tabell-ener, begge etter ti spilte kamper.

BIL hadde en bra sesongstart for BIL i 3. divisjon menn avdeling 11, til tross for tap mot Fauske/Sprint i åpningskampen, men med seier mot Bodø/Glimt 3-1 og mot Medkila 0-2 på bortebane. Deretter ble det verre, med tap mot Sortland 0-1 på hjemmebane, tap mot SIL på bortebane, 3-1, og totalt overkjøring 1-5 mot Melbo på hjemmebane, Det ble også en vakker 5-1-seier mot Lofoten. Sist helg tapte BIL mot Stålkameratene.

Så langt har altså BIL vunnet fire kamper, og tapt seks, ingen uavgjort. Junkeren har vunnet syv av sine ti kamper, med to uavgjort og bare ett tap. Før kampen står det 23 poeng til Junkeren, og bare 12 poeng til BIL.