-Jeg var i garderoben før kamp som vanlig, og skulle på do da resten av laget gikk ut til kampen, forteller han.

Da han kom ut var garderobedøra låst av vertene, og den gikk ikke an å låse opp innenfra. Først da kampuret hadde bikket fem minutter ble døra låst opp og Ediassen sluppet ut.

Kampen i seg selv ble en heller skuffende affære for blåtrøyene. Scoringer fra Andreas Fossmo og Alexander Iversen etter pause ble avgjørende  for Stålkameratene som til slutt vant 2-0.

-Jeg synes første omgang var jevnspilt, og at vi i tillegg blir snytt for et klart straffespark. Etter pause blir vi spilt lavere, og når motstanderen scorer først er det ofte som kryptonitt å regne, sier Ediassen.

Han innrømmer at han burde tatt grep og endret spillestil tidligere etter at Stålkameratene gikk opp i ledelsen.

-Vi var alt for seine med å legge om til 3-5-2, som vi også kan spille. Der tar jeg full selvkritikk. Vi burde endret på ting lenge før.

Med dagens tap ligger Brønnøysund fortsatt som nummer 7 på tabellen med 12 poeng etter 10 spilte kamper.