Mandag møtte Brønnøysund og tabellnabo Melbo i 3. divisjon menn avdeling 11 på hjemmebane på kunstgressbanen.

Overkjørt

I femte spilleminutt satte BILs Lasse Lien inn 1-0. Melbo utlignet til 1-1 i 23. spilleminutt på straffe. Til pause ble det også stillingen, etter en førsteomgang der begge lag spilte rimelig jevnt.

Andreomgang skulle vise seg å bli noe ganske annet. Melbo tok tidlig teten, og holdt tempoet oppe, og regelrett overkjørte et yngre BIL. Rundt 60 minutter tok Melbo ledelsen 2-1, før kampens siste mål ble satt inn i 95. minutt, til 3-1, etter at BIL mistet ballen foran et noenlunde åpent BIL-mål.

Alt for dårlig

BIL-trener Alexander Ediassen innrømmer at dette ikke ble som han hadde håpet.

– Dette er den dårligste kampen vi har spilt. Det var alt for dårlig. Vi er et juniorlag, og dette var en seniorkamp, sier han etter kampen.

BIL hadde planer om tre poeng på hjemmebane, men slik ble det altså ikke, tross ball i mål etter bare fem minutter.

– Vi hadde trent på å få til noe tidlig, men det virker nesten som om vi er på bortebane. Det siste målet er en tabbe, men det får ingen effekt, sier han.

Litt for koselig

Melbo fikk det i hans oppfatning litt for lett på banen.

– Det er litt for lite sving, og vi kommer ikke nært nok underveis. De får det litt for koselig på banen, og styrer selv.

Etter mandagens tap står BIL på stedet hvil med 6 poeng på tabellen, mens Melbo tar med seg tre poeng, og klatrer til 10 poeng totalt.

BIL-trener Alexander Ediassen er skuffet etter tapet mot Melbo. Foto: Simon Aldra
Andelen måker som forstyrret kveldens kamp var over det forventede nivået. Det ryktes at BILs klubbhus har fått fjærkledde «gjester» på taket. Foto: Simon Aldra