Serieleder Rosenborg slo som ventet byrivalen Nardo 4-1 i cupens 3. runde. Men en Nardo-innbytter var ifølge Adressa.no nær ved å skape en situasjon. Det var unge Sander Busch Sevaldsen fra Bindal, som tente Nardo-håpet etter at RBK oppskriftsmessig hadde tatt tomålsledelse i første omgang.

I det 50. minutt scoret Sevaldsen, så det stod 1-2. Til slutt vant RBK 1-4, men en ung bindaling kan ta med seg videre at han har scoret mot Norges beste fotballag for tiden.

Det er en glad, men ikke helt fornøyd 19-åring fa Skjelsviksjøen BAnett snakket med på telefon etter kampen.

- Det var veldig artig å score mot RBK, men synd det ikke ble to, for det var nære på, jeg kunne hatt ett til, sier Sander Sevaldsen

- Hadde dere troen på seier?

- Det hadde vi alle, både før kampen og underveis. Kampen levde lenge, og på 1-2 fikk vi momentum. Det kunne blitt 2-2. Du må ha trua i en sånn kamp.

- Hvordan er dette å ha med seg videre?

- Det er selvfølgelig artig å ha med seg. Og så var det artig bare å spille mot RBK og oppleve så mye folk på hjemmebane. Det er ikke hver dag det er så mange på Nissekollen, sier Sander Sevaldsen, som skal markere Nardos cupinnsats med å spise sammen med resten av laget og se champions league-kamp på prosjektor.

I morgen spiller Ulrik Saltnes og Bodø/Glimt cupkamp mot Alta.