BIL-damenes niende strake seier ble akkurat så dyrekjøpt som fryktet. 12 minutter ut i søndagens bortekamp mot Steinkjer var uhellet var ute for spillende trener Stine Nygård Fagerli.

– Da jeg landet etter å ha skutt kjentes det ut som leggen gikk en vei og låret en annen, fortalte hun mandag.

Leddbånd og menisk

Nå har hun fått "dommen" fra Levanger sykehus.

- Leddbåndet på innsiden av kneet er av og kanskje er også menisken skadet. Jeg har ikke tatt MR ennå, men det blir nok operasjon og ikke handball eller jobb på en stund, sier 25-åringen.

Det betyr at serielederen må klare seg uten sin beste spiler i innspurten. Hun skal uansett gjøre sitt fra sidelinjen for å klare opprykket til 3. divisjon.

- Jeg skal være på hver trening og kamp. Det er i allefall planen, sier Stine Nygård Fagerli.

Blåtrøyene har vunnet alle kampene og topper 4. divisjonstabellen med 18 poeng på ni kamper. På andreplass følger Ogndal med 14 poeng på like mange kamper. Rana på tredjeplass har 13 poeng på ti kamper.

BIL har syv kamper igjen. De fem neste på bortebane. Søndag bærer det til Namsos.

Herrelaget kjemper videre

BILs herrelag tapte den viktige hjemmekampen mot Bjugn i bunnstriden i 3. divisjon søndag. Blåtrøyene som fortsatt ligger nest sist har to bortekamper i helgen; mot Steinjer 2 lørdag og Skogn 2 søndag.

Ett lag rykker med stor sannsynlighet ned. BIL har fire poeng på 12 kamper. Åfjord på sisteplass har tre poeng, og to kamper mindre spilt. Avstanden opp til Bjugn er nå fem poeng.

Lokalt står vi foran nok en stor håndballhelg med lag fra BIL, Sømna og Sport Torghatten i aksjon.

Lørdag og søndag spilles det 15 aldersbestemte kamper i Brønnøyhallen og lørdag er det seks kamper i Sømnahallen.