Bindalingen har gjort to innspillinger den siste uken.

– Jeg var i Oslo og Beat for Beat forrige torsdag og så mellomlandet jeg i Trondheim for å spille inn musikkvideoen til den norske versjonen av «Despacito» som jeg og Carina Dahl har skrevet og skal gi ut sammen, forteller han.

Og som ikke det var nok, skal han gi ut en egen låt snart.

Enda en drøm ble oppfylt

Han delte pianokrakk med Aleksander Walmann, som vant fjorårets Melodi Grand Prix i Norge, sammen med musikkprodusenten JOWST. Adrian var med å framføre «Grab the Moment» i finalen i Ukraina.

– Jeg var med som korist og perkusjonist og ble kjent med Aleksander da jeg deltok i The Voice i 2013. Han kom på andreplass året før og var moralsk støtte for deltakerne da jeg var med året etter. Etter det har vi mange spillejobber sammen, sier han.

Duoen møtte Åshild Stensrud og Karianne Kjærnes i Beat for Beat-studio.

– Vi har ikke fått vite når programmet skal sendes ennå, men det blir i løpet av våren, sier Adrian.

Har oversatt «Despacito» til norsk

Adrian Jørgensen og Carina Dahl har laget en norsk versjon av Justin Biebers «Despacito». Musikkvideoen er laget av Patrick Oldenborg i Klæbu kulturhus. Foto: Jørgen Buvarp

Slippdatoen for duetten med Carina Dahl er heller ikke klar.

– Vi har skrevet om «Despacito» til norsk, og gjort den om ganske mye både i tempo og oppbygging, men vi har beholdt navnet. Musikkvideoen ble spilt inn i Klæbu kulturhus nå på mandag. Den er i klippen og slippes ganske snart, sier Jørgensen, som både synger og spiller gitar på låten.

Singelen ble spilt inn i John Tore Dombus Skarp studio i Trondheim. Det ble også Adrians nye singel.

– Veldig grei sjef

Drømmen er å leve av musikken. Enn så lenge jobber han til daglig som røkter på SinkaBergs oppdrettsanlegg i Øknsingan.