Natalja Eidem fra Vega skolesmaker på et jordbær med sjokolade på. Elevene lager både middag og dessert.
Nanna Moe, Natalja Eidem, Anette Svea, og Ronja Johansen fra Vega følges av rektor Sylvi Halseth.
Vegalaget opptatt med sitt.
Laget fra Salhus, f.v. Idallill Holm Ekroll, Runa Angelica Torgnesvik Andalsvik, Anna Orvik og Elisa Kristiansen.
Elevene fra Salhus arbeider med maten.
Totalt deltok 24 elever fra Sør-Helgeland i kokkekampen.
Fungerende BVS-rektor Sylvi Halseth følger med.
Faglærer Linda Krokstrand på restaurant- og matfag holder et øye med deltakerne.
Karoline Vikrem Stavang er veileder for dette laget fra Salus. Hun skryter mye av dem, og mener de er veldig flinke.
Til desserten skal det danderes jordbær.
Fisken er klar for ovnen.
Mye lekkert ble levert.
Et dryss melis på sjokoladedesserten må til.
Det er viktig å ta en pust i bakken fra tid til annen.