Det ble en tøff start for Sømna Damer under Futsal-åpningen i dag. Det lokale damelaget åpnet siste serierunde for Futsal i Brønnøysund.

Jakter poeng

- Vi stiller med et bra lag i dag. Mot Bossmo & Ytteren har vi ikke spilt før. Vi møter dem også neste helg på Mo. Vi jakter nå våre første poeng, sier spiller og trener Siri-Anna Zahl Kristiansen før kampen.  Sømna Damer skal også møte Gruben søndag ettermiddag.

Hun og lagkameratene skulle imidlertid raskt få hard motstand fra Rana-laget, og ble stort sett presset til å passe eget mål i startminuttene.  Bossmo&Ytterens første scoring ved  Agnete Jensen (7) kom derfor ikke overraskende.  (Se video)

Tida renner ut for Futsal

Kamphelgen er imidlertid ikke komplett. Herrekampene mellom Sømna og Åga, og Brønnøysund- Åga utgår i dag. BIL-Svartisen og Sømna- Svartisen går som planlagt. BIL-trener Alexander Ediassen sier BIL nå må vurdere videre innsats i Futsal.

-Det er ikke alle lagene i Futsal som er like seriøs, slik går det når lag fra lavere divisjoner deltar. BIL skal nå vurdere om vi fortsatt skal være med. Vi har ikke mer tid til å bruke på Futsal, sier Ediassen til Banett.

Fra BIL-fotball får Banett opplyst at Sømna Damer tapte 10-1 mot Bossmo&Ytterern.

Saken er oppdatert.