Per Asplins julemusikal er kanskje det nærmeste vi i Brønnøysund kommer en klassisk engelsk «Christmas pantomime».

Lørdag var det premiere for årets versjon av «Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg». Tradisjon tro ble det både ablegøyer, akrobatikk og ikke minst flott musikk fra både scenen og Nisseorkesteret.

Historien er i enkelhet den at lille Putti Plutti Pott har lånt sin bestefars skjegg, som altså er selveste julenissen. Skjegget er et ekte trylleskjegg. Det hang til tørk på snora, og Putti Plott tryllet seg over til menneskenes verden. Hvordan skal dette gå?

På scenen var det litt over 40 store- og smånisser, og man må la seg imponere over prestasjonene. Dette holder bra kvalitet.

Salen var nærmest fullsatt, det var kanskje plass til et dusin ekstra på bakerste rad.

Årets Putti Plutti Pott ble spilt av Iver Larsen Søreng, regi var ved Ann Kristin Johnsen med regiassistenter Siri Valan Høyholm og Mina Frøshaug. Musikalsk ansvarlig og arrangør var Hans Kristian Edvardsen, scenografi var ved Karl Brekka og Martin Fanebust, koreografi/sminke/scenearbeid ved Hele Olaussen, Sindre L. Kvam, Carmen Høgli og Mina Frøshaug. Vega Media ved Ole Bjørn Nyågrd Berg og Rune Nepås sto for lys og lyd.

Du kan se alle bildene fra forestillinger under her:

Det kan til tider bli trangt på scenen. Alle
Man må nærmeste kalle dette stinn brakke.
Nisseorkesteret.
Nisseorkesteret.