6. desember 2007 ble Prix Salhus åpnet med brask og bram. BAnett var til stede - se bildeserie her.

Fikk skryt fra trofast kunde

Denne onsdagen var det derfor nøyaktig ti år siden butikken ble åpnet, og det markerte Coop Sør-Helgeland ved å servere kake til kundene.

Eva-Karin Sollie var blant kundene som fikk seg et kakestykke. Hun har vært kunde ved Prix på Salhus siden starten.

- Jeg er kjempefornøyd med butikken. Her er det blide og hjelpsomme ansatte, og vareutvalget er bra. Så her har jeg ingenting å utsette, sier Sollie.

- Nå er jo du også blant våre mest smilende og blide kunder, kviterer butikksjef Yvonne Skogmo, som setter pris på at Sollie er fornøyd med butikken.

Tredoblet omsetning på 10 år

Driftsleder i Coop Sigbjørn Aarmo stilte opp som kakeservitør, og skryter av utviklingen butikken har hatt siden starten.

- Omsetningen har tredoblet seg siden det første driftsåret. Denne butikken har overskudd hvert år, sier Aarmo.

Post i butikk har vært et bra tilskudd til omsetningen på Prix, og nå før jul er pakkelageret stappfullt. Sigbjørn Aarmo håper folk husker å hente pakkene sine, slik at det blir plass til flere julepakker.

For folk på Salhus og Mosheim har Prix etter hvert også blitt det lokale postkontoret, etter at Prix fikk Post i butikk i 2013.

- Dette har vært et fint tilskudd til driften, sier Aarmo, og viser fram pakkelageret - som for anledningen er stappfullt med Black friday- og julepakker.

- Vi håper jo og oppfordrer til at folk kommer og henter pakkene sine så raskt som de kan, sier Aarmo.