BILs herrelag ble totalt overkjørt av Steinkjer lørdag ettermiddag. Like etterpå spilte BILs G14 uavgjort 17-17 mot Steinkjer i en skikkelig thrillerkamp. Sist ut var damelagene.

Der ble det også tap for BIL, med sifrene 20-26. Denne kampen var imidlertid mer marginal enn herrekampen tidligere på dagen. BIL ledet 3-1 tidlig, og var faktisk helt på høyden med Steinkjer de første 15 minuttene av førsteomgang.

Så blir BILs Renate Grindhaug skadet, og BIL må bytte og rekonfigurere laget. Steinkjer rykker ifra, og scorer mange hurtige mål på kontringer etter passivt angrepsspill eller enkle feil fra BIL i angrep. Omgangen ender 9-15.

BIL kjemper tappert også i andreomgang, men Steinkjer holder på seksmålsledelsen helt inn til slutt og vinner 20-26.

BIL spiller til tider meget godt i forsvar i denne kampen, men svikter så ofte i angrep at Steinkjer fikk mange relativt enkle ballvinninger.

Eirin Hansen og Kamilla Hass sørget for 13 av BILs mål med henholdsvis sju og seks scoringer. Som i herrekampen hadde Steinkjer en mer jevn fordeling med fire-fem spillere som sto for flesteparten av målene.