Første scoring kom etter knappe 30 sekunder. Ballen ble satt i nettet av BILs rutinerte Christina Brekk. Men dette ville ikke hjemmelaget ha noe av, og de utlignet etter to minutter med et kanonskudd fra Stine Fagerli.

Sømna ledet til pause

I underkant av minuttet etterpå satte Hege Nielsen ballen i mål, og Sømna holdt denne ledelsen helt til pause. Da var stillingen 7-6 i hjemmelagets favør.

Hva som ble sagt i BILs garderobe i pausen skal være usagt, men det satte fart i beina på damene og de gikk raskt opp i ledelse og holdt denne til kampslutt. Sømna hadde et meget godt forsvar, og BIL fikk kjempe mot keeper Lise Bjøru som sto som som en vegg i mål. Flere gode redninger satte mot i hjemmelaget, som spilte godt både i angrep og forsvar.

BIL-seier

Stine Fagerli og Hege Nilsen på strek vanskeliggjorde angrepsspillet til BIL-damene. BIL hadde hele 16 spillere med, og alle fikk sine minutter på banen.

Kampen endte 18-20.