Fred Arve Johnsen fra Brønnøysund har hatt mange tiere og elvere på tippekupongen de siste årene. Lørdag klaffet det endelig, da Arsenal ikke klarte å utligne mot Stoke City satt kupongen, tolv rette og småpene 168.000 kroner var et faktum.

Bare ventet på utligning

– Jeg er så glad. 12 rette. Jeg gikk att og frem på gulvet under Arsenal-kampen. Jeg bare ventet på at de skulle utligne. Jeg har hatt masse tiere og elvere det siste året, endelig! sier han glad til BAnett.

Det er 27 år siden han sist vant så stort, og det var i 1989.

Skulle egentlig ikke levere lørdag

– Flaksen er at jeg egentlig ikke skulle levere kupongene. Jeg har egentlig ikke råd til å levere alle samtidig, men jeg så det var fire millioner kroner på tolveren, så jeg bestemte meg for at jeg skulle levere i dag, sier den glade brønnøyværingen på telefonen.

– Steike jeg hadde irritert meg grønn om jeg ikke hadde gjort det!

Skal brukes på huset

Han leverte kupongen hos Narvesen i Sande ved Holmestrand, der han er på ferie nå.

– Det er en veldig deilig følelse. Tårene kom med en gang da Arsenal-kampen var over. Når jeg har slitt med økonomien i noen år er dette ekstra hyggelig, pengene skal brukes på huset, parkeringsplass og sånt. Nå slipper jeg å låne veldig mye mer penger, liddelig stråler det fra telefonrøret.

Da Arsenal-kampen ble blåst av med seier til Stoke city var 12 rette i boks. Foto: Privat