Lørdag formiddag var det klart for Petter "Katastrofe" Kristiansen på hovedscenen. Artisten hadde en time før konsertstart flydd inn med helikopter.

Det var tydelig at Katastrofe var en av høydepunktene for de yngre, som stod å ventet på han allerede en halvtime/tre kvarter før konserten begynte.

Noen av sangene som ble spilt var "Pattaya", "Om alt går til helvete", "Typisk norsk" og "Elektrisk". Spesielt sistnevnte sang slo godt an hos de yngre, som både skrek, hoppet og digget til musikken.

Etter konserten annonserte Katastrofe fra scenen at det ville bli autografsignering i presseteltet. På grunn av stramt tidsskjema hadde ikke Kristiansen tid til mer enn 15 minutter med signeringer, men endte til slutt opp med å ta seg fem minutter ekstra for å glede de frammøtte på jakt etter signatur.

Etter autografsigneringen rakk BAnett å få noen ord med Katastrofe før han og bandet skulle videre.

- Jeg synes det gikk fint jeg. Det var sinnsykt uvant å spille klokken tolv, for da pleier jeg vanligvis å sove, men dette var en deilig start på dagen.

Han rettet også skryt til publikum som syntes det var en fryd å spille framfor.

- Det var kjempehyggelig. Det er alltid koselig å være her oppe. Det var helt fantastisk.

På tross av at en sangtekstene i en av avslutningssangene var "Jeg kommer aldri tilbake", så forteller Katastrofe at det i aller høyeste grad er aktuelt å komme tilbake til Brønnøysund.

- Selvfølgelig. Any time.

Se bildeserie i toppen av saken.