Den siste uken har fem tilbydere blitt til fire og så til tre i anbudskonkurransen om nye lokaler for Brønnøysundregistrene.

Thon regulerer

Hent AS/AB Invest AS og Moment Eiendom AS trakk seg fordi fristen 16. august ble for knapp. Nå gjenstår følgende tilbydere:

Vurderer slakteritomta

Clemens Eiendom AS er et heleid datterselskap av Opplysningsvesenets Fond (OVF), mens Ferd Eiendom eies av Johan H. Andresen med familie. Brønnøysunds Avis har spurt dem om hvorfor de har valgt å delta i konkurransen i Brønnøysund.

- Ferd Eiendom og Clemens Eiendom har valgt å delta i konkurransen fordi vi ser det som et svært spennende prosjekt å kunne utvikle et topp moderne og effektivt kontorbygg for Brønnøysundregistrene, svarer Per Magnus Haugen Presthammer, prosjektleder i Clemens Eiendom.

- Clemens Eiendom sitt morselskap OVF er som kjent en stor grunneier i Brønnøy kommune, og har flere aktuelle tomter innenfor det definerte søkeområdet som vurderes, inkludert den gamle slakteritomta i Lenningsveien 29, som også er ferdig regulert. Tomtealternativene vi tilbyr vil være store nok til å kunne løse alle registrene sine krav til blant annet størrelse, fleksibilitet, energi- og miljøstandard, parkering og sikkerhetsløsninger.