BIL J14 deltar denne uken på Skandia cup. De har havnet i en tøff gruppe, med Trond, Strindheim og Ranheim, som alle er førstedivisjonslag i Trøndelag. Etter 2-1-seier mot serieleder Trond på mandag, 1-4-tap mot Strindheim på tirsdag, ble det uavgjort 0-0 mot Ranheim på onsdag.

BIL J14 møter trønder-laget Astor klokken 14.20 på torsdag til kvartfinale i b-sluttspillet.

– Ballen ville bare ikke inn i mål

– Det ble b-sluttspill. Det ble stang ut i dag. Vi hadde mange sjanser, men ballen ville bare ikke inn i mål. De hadde fortjent å vinne, men det var bare en slik dag, der vi blant annet hadde to i tverrliggeren. Det var nesten, oppsummerer trener Roger Haugen til BAnett onsdag ettermiddag.

Laget tok tapet med godt mot, stort sett.

– De var litt skuffet. Så var vi enige om at det var lov å være litt skuffet i to minutter. Men så må vi slutte å dvele ved det, sier han.

Håper på seier mot Astor

Astor går ut av sitt gruppespill med null poeng, tre tap og bare ett mål. Haugen har tro på at BIL-jentene skal kunne markere seg mot trønderne.

– Vi går på med krum hals. Jeg snakket med treneren til Strindheim i går. Puljen vi har havnet i var en veldig god pulje, sa han. Han sa også at det var veldig hipp som happ hvem som kom til å gå videre. Vi satser på å vinne kvartfinalen vår, sier han.

Den gode puljen har likevel gitt laget verdifull input.

– Mye av grunnen til at vi er her er jo for å måle styrke mot gode lag, og det er gledelig å se at vi ligger jevnt med de gode lagene, og at det bare er en liten finpuss som gjenstår, mener han.