I dag spiller BILs a-lag uvanlig nok seriekamp på dagtid. På andre banehalvdel står Glimt 2, med flere av spillerne som var med på seieren over Strømmen i går.

BI Ligger på fjerdeplass på tabellen med 18 poeng etter ti kamper. Blåtrøyene kan sikre sin femte strake seier mot B/G 2. Det ville vært punktum for en strålende vårsesong.

B/G 2 har uttalt at de ønsker å rykke opp denne sesongen. Gultrøyene ligger på andreplass med 21 poeng etter 8 kamper. Seks poeng bak serielederne fra Stallkameratene som har to kamper mer spilt.

BILs lag. Tommy Horn, Porntep Jørgensen, Marius Heide Horn, Tobias Lund Korsgaten, Andreas Blomstervik Hansten, Isak Helstad Amundsen, Adrian Alexander Sandvik, Fredrik Salhus, Joakim Stormo Halsen, Henning Borgen Gladsø, Suhayb Samatar Mahdi.

LIVE

4 min: Rolig åpning. Glimt har ballen mest, men BIL forsvarer seg godt. Ingen store målsjanser til noen av lagene så langt.

8 min: En dårlig klarering fra Marius Heide Horn gir B/G sjansen utenfor BILs sekstenmeter. Skuddet går langt utenfor.

10 min: BIL fremstår kompakte så langt. Gjestene fra Bodø sliter med å finne åpninger i hjemmelagets forsvarsmur.

12 min: Fredrik Salhus har stått frem i åpningsminuttene for hjemmelaget. Glimts midtbanespillere får ikke hvile på midten der Salhus er svært agressiv.

14 min: Tommy Horn med en feberredning. Glimt ruller opp langs kanten. Gjestenes kantspiller får stå alene på bakerste, men Horn redder headingen på mesterlig vis. Fremdeles 0-0 på Brønnøysund Kunstgressbane.

15 min: 0-1. BIL mister ballen på en overgang. Glimt kontrer, og alene med Tommy Horn setter Glimts Joachim Osvold inn dagens første scoring.

17 min: BIL prøver seg etter baklengsmålet. Isak Amundsen sender Joakim Halsen gjennom på kanten. Avslutningen går langt over. Gode tendenser fra hjemmelaget.

27 min: Glimt styrer spillet nå. Det gode forsvarsspillet til BIL fra åpningsminuttene har avtatt. Nå er det mange dårlige involveringer i hjemmelagets egne rekker. Ligger en Glimt-scoring i lufta nå.

35: min. Hjemmelaget ligger lavt nå. Glimt styrer banespillet totalt, men sliter med å skape de store sjansene. De få gangene BIL kommer på kontringer er avleveringene for dårlige.

40 min: BIL er lite oppfinnsomme i angrepsspillet. Så langt har det vært enkelt for Glimt å stoppe brønnøyværingene. Henning Gladsø har ikke fått buke sine styrker i boksen så langt.

42 min: Patrick Berg -sønn av Glimt og RBK-legenden Ørjan Berg – har vært svært god på Glimts midtbane så langt. BIL sliter med å demme opp for hans presise pasningsfot.

44 min: Bare Bodø/Glimt på Brønnøysund kunstgressbane nå. BIL får knapt låne ballen.

45 min: Tommy med nok en god inngripen. BIL kan takke sisteskansen for at stillingen bare er 0-1.

45 min: 0-2. Der sitter den for Glimt. Bil klarer ikke stå i mot presset. Joachim Osvold setter dagens andre scoring for Glimt.

45 min: PAUSE. Stillingen er 2-0 til gjestene fra Bodø. BIL må virkelig heve seg om det skal blir poeng i vårsesongens siste kamp.

46 min: Kampen i gang igjen

48 min: Glimt rett i angrep. Tommy Horn holder skuddet i fast grep.

49 min: Kampen fortsetter i samme spor. Patrick Berg styrer Glimt-skuta med stø hånd. Midtbanedirigenten gjør som han vil må.

50 min: BIL roter vekk ballen. Gjesten kommer fire mot èn, men Tommy Horn redder igjen. Kan bli stygge sifre om BIL fortsetter med dette forsvarsspillet.

55 min: August Einvik Kildal kommer inn for en skadet Fredrik Salhus.

58 min: Glimt har full kontroll. Sett bort i fra en svært opplagt Tommy Horn har det vært en svak forestilling fra hjemmelaget så langt. Horn mot Glimt for øyeblikket.

60 min: 0-3. Glimt får gjøre som de vil. Ugwauadu sikrer seieren for gjestene. Nå handler det om å redusere tapet for hjemmelaget.

62 min: Glimt styrer fremdeles, men BIL har strammet inn forsvarsspillet. Tempoet har dalt. Gjestene virker fornøyd med resultatet.

65. min: Tommy Horn har vært fenomenal i dag. Han har mye av æren for at stillingen kun er 3-0 til Glimt.

75: min: Veldig rolig på Brønnøysund kunstgressbane nå. Virker som begge lag er fornøyd med tingenes tilstand.

85. min: Glimt er nærmere scoring enn hjemmelaget er redusering. Det går mot en grei borteseier for Glimt.

90 min.: Kampen ender med 3-0-seier til gjestene fra Bodø. BIL kan se tilbake på en god vårsesong til tross for tapet mot Glimt.