Hun har erfaring fra flere lederjobber.

- Jeg har blant annet vært driftssjef i ISS på Fauske, salgssjef i Saltenposten og drevet en barnehage. Jeg har en lang cv og en bred ledererfaring, sier den nye sjefen.

Ny i byen

Inger Opsahl hadde i utgangspunktet ikke sett for seg et liv i Brønnøysund. Det var kjærligheten som brakte henne sørover.

- Jeg møtte mitt livs kjærlighet i voksen alder. Han er bosatt i byen og jobbsituasjonen gjorde at han ikke kunne flytte nordover. Da denne stillingen ble utlyst så jeg muligheten. Heldigvis fikk jeg rask beskjed fra Bunnpris om at jobben ble min og jeg flyttet til byen i midten av april. Jeg overtok butikken 15. mai etter én måned med opplæring, sier hun.

Opsahl ønsker å bygge videre på det som allerede er på plass. Hun mener de ansatte har aller forutsetninger til å utvikle butikken videre.

- Jeg ønsker å øke kapasiteten til butikken. Samholdet blant de ansatte er veldig bra, de har jobbet sammen i flere år allerede, og kjenner rutinene ekstremt godt. Jeg ønsker å bygge videre på det gode samholdet som er her for å skape relasjoner til våre nåværende og framtidige kunder.

Positiv vekst

Bunnpris i Brønnøysund har levert negativt resultat i flere år. Nå viser ferske tall at driften går bedre. Opsahl tror butikkens økonomiske bedring fortsetter.

- Vi skal fortsette å være en stødig og viktig brikke for samfunnet i Brønnøysund. Bunnpris har en unik beliggenhet med sentrum som nærmeste nabo og innkjørsel fra begge sider. Nå ser vi en kraftig økning i forhold til de siste årene og forhåpentligvis fortsetter veksten i tiden som kommer.

Den ferske brønnøyværingen har allerede fått et godt inntrykk av sine nye naboer.

- Jeg føler meg veldig velkommen, ikke bare på jobben, men også på privaten. Brønnøyværinger er omgjengelige og hyggelige folk. Jeg har allerede fått meg venner fra byen, og ser fram til fortsettelsen, sier Bunnpris-sjefen.