Jan-Stian Saltermark (42) begynte i stillingen som kontorleder hos OK Kristoffersen Entreprenør AS 1. mars. Etter vel tre måneder i jobben har han rukket å danne seg et inntrykk av hva kontorlederstillingen innebærer.

- Det er mye som skjer i forbindelse med jobben. Det er et stort spenn i arbeidsoppgavene, forteller han.

13 år i Trondheim

Han har en bachelor i markedskommunikasjon og før han startet i jobben hos OK Kristoffersen Entreprenør jobben han i Hansa Borg Bryggerier som selger i ti år.

- Jeg skulle egentlig bare studere i Trondheim og dra rett hjem til Brønnøysund igjen, men det ble 13 år i Trondheim først, forteller han med et smil.

Nå har han og samboer Marte Laugen flyttet til Toft. Hun som daglig leder av Norsk Havbrukssenter Visning og han som kontorleder.

- Vi har snakket lenge om at vi har lyst til å vende nesa hjemover. Vi sonderte terrenget litt og føler at vi har vært heldige med jobbene begge to. Grunnen til at vi ønsket oss hjem er tilgang til hav og fjell og at vi var godt forsynte med å bo i Trondheim, sier Saltermark.

Profilerer blokka

Paret har også en stor omgangskrets som også har flyttet hjem. Dette var også tungtveiende for returen.

Saltermark har det administrative ansvaret for entreprenørselskapet, for OK Ferdigbetong og for å profilere leilighetene i blokka som bygges i Kløvermarka.

- Det er mange flinke folk som jobber her med masse erfaring som jeg kan støtte meg på. Det er veldig bra, skryter han.

Det er totalt 15 ansatte i OK Entreprenør AS. I tillegg til Saltermark som kontorleder er Ken Willy Kristoffersen driftsleder og Atle Berg daglig leder.