BILs A-lag slo Junkeren 2 4-1 i ettermiddag.

- Det var en veldig solid seier. Det er ikke ofte vi kommer hjem fra Bodø med full pott etter dobbelkamp, sier BIL-trener Alexander Ediassen.

Henning Borgen Gladsø, som scoret fire mål i gårsdagens 5-0-seier mot Innstranden, fortsatte scoringsfesten med to nye i dag.

Junkeren fikk så sitt trøstemål til 2-1 før pause. I andre omgang scoret Tobias Lund Korsgaten og Isak Helstad Amundsen etter cornere.

Gladsø som er omskolert fra midtstopper fra midtstopper til spiss i år har virkelig funnet scoringsformen, og endte altså opp seks mål på to kamper.

- Han er giftig foran mål, og uslåelig i lufta. To av målene i går kom på hodet, de øvrige fire etter flott spill og innlegg fra kant, akkurat slik vi skal spille, sier Ediassen.

Helgens seks poeng gjør at BIL bykset opp til tredjeplass på 4. divisjon HeSa-tabellen med 15 poeng. De har imidlertid spilt to kamper mer enn både tetduoen Stålkameratene, som har 19 poeng og Bodø/Glimt som 18, og Sandnessjøen og Fauske/Sprint på plassene bak.

Dette var BILs fjerde strake bortekamp. "Miniturneen" startet med 4-2-tap i Åga, fortsatte med tre strake seirer; 4-2 på Fauske og altså helgens dobbeltriumf i Bodø.

BIL avslutter nå vårsesongen med to hjemmekamper på rad. Søndag kommer Mo 2 til Brønnøysund.

Ulvida Arntzen Slotvik scoret på bursdagen sin lørdag, men det ble ikke poeng i gave verken for henne eller lagvenninnene på BILs damelag.

Bursdagsbarnet Ulvida Arntzen Slotvik stormer i angrep i hjemmekampen mot Innstranden lørdag. Foto: Jøran Horn

Innstranden, som ligger på delt førsteplass i 2. divisjon med Grand, vant 6-1. Lørdag er det ny kamp mot Innstranden for BIL, denne gang borte mot IIL 2. Og søndag står Grand 2 på motsatt banehalvdel i Bodø. Det er de to siste kampene før sommerferien.

I herrenes 6. divisjon Helgeland ga Brage Arntsen Vega ledelsen 1-0 mot Silkefot med sin tredje scoring på to kamper fredag. Men ranværingene snudde kampen på Gladstad og vant 2-1. På hjemveien stoppet Silkefot i Sømna. Lørdagens oppgjør endte 2-2. Bortelaget ledet 2-0 til det gjensto tre minutter. Da scoret de kampens tredje mål, i eget nett. Og på overtid utlignet Andreas Nydahl.

Vega ligger på fjerdeplass, to poeng foran Sømna. Begge lag har bortekamp til helgen. Sømna reiser til Lurøy lørdag og Vega møter Mosjøen 2 søndag.

Bindals A-lag tapte fredagens bortekamp mot Kvam 4-0. Nestjumboen i 6. div. Trøndelag avd. 1 gikk dermed forbi bindalingene som nå ligger på sjetteplass av åtte lag, med to kamper mer spilt enn lagene bak seg. Neste kamp er hjemme mot Bangsund lørdag 24. juni. Kampen spilles på Bindalseidet.