Det er også mange lokale på danseweekend, her fv. Trygve Vågan, Sissel Vågan, Vigdis Ødegaard, Harry Ødegaard, Inger Pedersen og Jarle Pedersen. Foto: Kamilla Ersfjord Jørgensen
Andreas Øksnes Dypaune Står klar som parkeringsvakt for å ta imot nye gjester. Foto: Kamilla Ersfjord Jørgensen
Kaj har reist fra Svolvær for å selge norskprodusert spekemat fra forskjellinge produsenter fra hele Norge. Foto: Kamilla Ersfjord Jørgensen
Hans og Snefrid Rønning er her for 3.gang. De blir godt tatt imot, og syntes det er et trivelig miljø blant folket på campingplassen. De ser veldig frem til festen i kveld, og gleder seg til å danse seg igjennom kvelden. Foto: Kamilla Ersfjord Jørgensen

De besøkende fredag kveld er imponerte over arrangørene som får dette til; gang etter gang. De blir like fornøyd hver gang de besøker Velfjord for å være med på dansebandweekend.

En festklar gjeng fra Meløy er her for sjette gang, og syntes allerede stemninga er bra. Kvelden er enda ung.

For dem frister det å komme tilbake år etter år, fordi arrangørene er flinke til å ta vare på gjester, og har lagt alt til rette at de skal trives her. Parkering til bobil, billetter til dansegallaen, frokost og strøm er inkludert i prisen.

Flere i gjengen fra Meløy var på seks festivaler i fjor, men Velfjord er fast stopp på våren og høsten.

Hans og Snefrid Rønning er her for 3.gang. De blir godt tatt imot, og syntes det er et trivelig miljø blant folket på campingplassen. De ser veldig frem til festen i kveld, og gleder seg til å danse seg igjennom kvelden.

På campingplassen finner vi også folk fra lokalområdet. De syntes det er sosialt å treffe gamle kjenninger som de ellers ikke ser, men er her mest for å danse. Igjen får arrangørene i Hilstad IL skryt for tiltaket med dansebandweekend, de mener også at frokosten er et veldig bra tiltak.

– Man kan ringe å bestille plass til bobilen, og det er bra at vi vet vi er sikret plass under gallaen. Vi slipper å komme tidlig på dagen bare for å være sikker på at vi får plass til bobilen, forteller Sissel Vågan.