De ansatte ved stasjonen forteller om stor pågang med kunder de siste dagene før stenging, så også på søndag. Da BAnett var innom i 17-tiden var det kø i kassen.

Mange tårer - og mange smil

Det er Circle K-medarbeider Lene Jacobsen som skal stenge dørene klokken 23 i kveld. Hun har hatt en følelsesladet dag på jobb denne søndagen.

- Det er sterkt, trist. Jeg greier ikke holde tårene tilbake, hver gang det kommer gode kunder og gir en klem eller et smil. Det har blitt mange tårer, og mange smil og klemmer denne dagen. Det hjelper på å ha så gode kunder, sier Jacobsen.

Hun har fått ny jobb på Prix Salhus.

- Det er en gladsak i en trasig situasjon. Å stå helt uten jobb hadde vært enda tyngre, sier Jacobsen.

Daglig leder Heidi Holm var også på jobb da BAnett var innom. Hun og de andre ansatte delte ut roser til kundene på stasjonens siste dag. Geir Arne Johansen fikk både rose og klem da han var innom.

- Jeg har brukt stasjonen både til å fylle bensin, vaske bilen og til småhandling. Det er synd at den nå blir borte. Det er rart at det ikke skal være plass til to stasjoner i byen, sier Johansen.

Ferdig etter 23 år på stasjonen

Holm setter stor pris på responsen fra kundene disse siste dagene.

- Det er det som er så bra med å ha et så nært forhold til kundene, men samtidig blir det jo ekstra trist også, sier Holm, som ikke greide å være igjen for å stenge dørene klokken 23.

- Jeg må nok bare trekke meg tilbake, sier stasjonssjefen.

Hun har jobbet ved Statoil- og Circle K-stasjonen siden 1994. Nå gjenstår kun noen uker med varetelling, omplassering av varer og salg av innredning før stasjonen går over i historien.