BIL-damene serieåpnet i 2. divisjon avdeling 7 Nordland i dag på eget kunstgress. Gjestene fra Bossmo/Ytteren viste seg imidlertid å være tøff motstand for hjemmelaget.

Retur og mål x 3

Første halvdel av 1. omgang var relativt jevnspilt, men det var Bossmo som åpnet best. Etter 15 minutter gir BILs keeper en retur inne i feltet etter corner og en Bossmo-spiller er raskt framme og ekspederer ballen kontant i nettaket. 0-1 til gjestene.

BIL svarte nesten umiddelbart. Fire minutter senere får BIL corner etter et bra angrep. Etter litt klabb og babb i feltet, og en retur fra bortelagets keeper, havner ballen hos Ida Tveråmo. Hun skyter direkte i mål og utligner for hjemmelaget.

Deretter overtar Bossmo det meste av banespillet, og presser BIL hardt i perioder. Etter 31 minutter lykkes gjestene, på corner. BIL-keeperen forsøker å klarere, men ballen havner etter hvert hos en Bossmo-spiller som plasserer ballen nede i lengste hjørne. 1-2 til gjestene.

Fraløpt på kant

BIL åpner andreomgang friskt og skaper flere situasjoner foran bortelagets mål, dog uten at det blir veldig store sjanser. Bossmos spillere var dyktige stort sett hele kampen på å komme først inn både på første- og andreballene. I andreomgang ble dette enda mer tydelig.

Fra cirka 10 spilte minutter og ut resten av 2. omgang var det stort sett Bossmo-dominans. Bortelaget var tettere på ball, og viste bedre basisferdigheter i de fleste duellsituasjonene. Med knappe 10 minutter spilt får Bossmos dyktige midtbanespiller Maja Andersen en stikker, hun vinner ballen i duell med BILs keeper og ruser forbi og kan trille ballen i mål. 1-3 til Bossmo.

Ti minutter senere er nevnte Andersen på farten igjen på høyre kant, hun løper og dribler seg forbi flere BIL-forsvarere, og setter ballen enkelt til side for keeper. 1-4 til Bossmo.

Bortelaget kunne fort satt enda flere mål, men greier ikke det og kampen ender 1-4 til gjestene.