BILs første seriekamp i denne sesongens 4. divisjon avdeling 1 HeSa ble et frustrerende 2-poengstap for hjemmelaget. Lagene fikk også oppleve i alle fall tre årstider i løpet av 90 minutter, med en miks av snø, hagl, sol og en bitende kald vind.

Førsteomgang var relativt jevn, begge lag hadde en del gode muligheter. Innstrandens hadde blant annet en avslutning i stanga. Etter 25 minutter leverte imidlertid Joakim Stormo Halsen en absolutt perle av en scoring for hjemmelaget. Han spilles gjennom og kommer alene med en utrusende Innstandens-keeper. Halsen er iskald og lobber ballen over keeper og i mål. 1-0 til BIL.

Innstrandens svarer etter 40 minutter. Et frispark fra siden, 30 meter fra mål, stusses videre forbi keeper Tommy Horn som ser ut til å ha kontroll på ballen. Kula sniker seg imidlertid nede i lengste hjørne, 1-1.

Sjansesløseri i andreomgang

BIL var svært gode i første halvdel av 2. omgang, og skapte flere gode sjanser. Joakim Stormo Halsen setter inn 2-1 etter cirka 12 minutter. Minuttet etterpå har Innstrandens en sjanse som stryker tverrliggeren.

Deretter var det BIL-dominans. Hjemmelaget skapte fem-seks store sjanser, men ballen går enten utenfor eller på keeper. BIL burde avgjort kampen i denne perioden.

Mot slutten dabber det litt av, BIL blir mer defensive. Innstrandens får frispark rundt 20 meter fra mål, noen minutter på overtid. Bortelaget setter ballen i mål, og BIL greier ikke å svare før dommeren blåser av. Kampen ender 2-2.

Bittert med ett poeng

BIL-trener Alexander Ediassen var fornøyd med andreomgangen, men konstaterer at hjemmelaget har seg selv å skylde for at det ikke ble tre poeng i dag.

- Vi hadde seks hundreprosentere, så det er bare vår egen feil. Det er også urutinert å lage frispark fra den posisjonen på overtid. Selv om det er bittert må jeg berømme spillerne for innsatsen etter pause. Klassisk åpningskampnerver de første førtifem, sier Ediassen.

Stormo Halsens førstemål står igjen som kampens perle.

- Det er ikke mange som har cohones (mot, journ.anm.) til å gjøre noe slik. De fleste ville nok tatt den forbi keeper, sier Ediassen, som også trekker fram Isak Helstad Amundsen og Jørgen Sebaster Rodal.

- De la ned en enorm innsats i dag, sier BIL-treneren.