– Det er litt artig, vet du. De synes vel det var interessant at vi hadde fått til det vi har fått til så langt, og mente det var spennende, men det er TV 2 som vet hvorfor de besøkte oss, forteller Lars Berg-Hansen til BAnett.

TV-teamet fra TV 2 var på besøk hos bedriften i høst og vinter for innspilling.

Lars Berg-Hansen synes det gikk greit å ha TV 2 på besøk. Foto: TV 2

Interessert i Brønnøy-samarbeid

Det som interesserte dem er særlig samarbeidet mellom NorseAqua og det Brønnøy-baserte selskapet SBS Teknikk, som har konstruert LED-lampen «Poseidon», som selges til oppdrettsnæringen, og er tenkt å bidra til å få laksen dypere i merdene, noe som reduserer luseproblemet.

– Vi har jo et samarbeid med SBS teknikk og Tomas Sund, det er hovedfokus. Hvordan det går med salget av lampene og utviklingen av dette, Tomas er også med, forteller Berg-Hansen.

Denne var solgt i over hundre eksemplarer i desember i fjor, men nå er sesongen over.

Fra Tomas Sunds demonstrasjon av Poseidon-lampen på en gründerkafé på Lokalmatpuben i Brønnøysund i fjor. Foto: Simon Aldra

Uvant å være foran kameraet

Å være foran kameraet gikk greit, men var uvant.

– Det er jo litt uvant å være foran kamera, man er nødt til å gjøre det man gjør flere ganger, og blir spurt om man kan si det man sier litt tydeligere. Men de fra TV 2 var veldig profesjonelle, forteller han.

– Hva kan seerne vente seg?