Ulrik Saltnes er blant de elleve Bodø/Glimt-spillerne som nå er i gang mot Elverum på Aspmyra i tredje serierunde av OBOS-ligaen i kveld.

Det er brønnøyværingens første kamp fra start i år. I serieåpningen hjemme mot Kongsvinger satt han på benken og så at gjestene ledet 1-0 til pause.

Aasmund Bjørkan satte inn Saltnes til starten av andre omgang. Han takket for tilliten med godt spill da gultrøyene snudde kampen og vant 3-2, og Saltnes var involvert i Glimts 2-1-mål. Sesongens andre kamp, som endte 1-1 borte mot Åsane forrige helg, så han i sin helhet fra benken.

I dag er han altså i startoppstillingen som venstre indreløper på midtbanen.

Bodø/Glimt fikk en pangstart på oppgjøret, og leder 1-0 over Elverum etter scoring i det niende minutt av Onyekachi Hope Ugwuadu, mest kjent som Kachi.

Elverum bommet på straffe på stillingen 1-0 etter 60 minutter. Det vekte tydeligvis hjemmelaget som svarte med fire scoringer på de neste 17 minuttene. Nå leder altså gultrøyene 5-0, etter scoringer av Trond Olsen (2), Kristian Fardal Opseth og Nemanja Mldaenovic. I det 78 minutt ble Ulrik Saltnes byttet ut med Patrick Berg.

Kampen endte 5-0 til hjemmelaget fra Bodø.

Bodø/Glimts lag: Ricardo - Emil Jonassen, Martin Bjørnbak, Marius Lode, Daniel Edvardsen - Thomas Jacobsen, Vegard Moberg Leikvoll, Ulrik Saltnes - Trond Olsen, Kachi, Jens Petter Hauge

Fra Aspmyra, like etter 4-0-scoringen. God stemning, for å si det mildt. Foto: Arne Marthinsen