Sømna slo Bindal 4-1 i Vik i dag. Hadi karimi, Jon-Ivar Hallaraune, Eskil Melstein og Andreas Nydahl scoret for hjemmelaget. Mats Skarstad scoret gjestenes trøstemål på overtid.

Nysigneringer

Treningskampen var begge lags generalprøve før seriestarten til helgen. Bindal gjør comeback på seniornivå i 6. divisjon Trøndelag, og starter borte mot Bangsund fredag. Martin Kvarsvik er tilbake mellom stengene etter flere sesonger i Rørvik. Han forteller om en god stemning i en veldig stor stall før comebacket.

- Vi er mellom 30 og 40 spillere. Målsetningen er å ha det fantastisk artig. Hans Otto Helstad er tilbake som pådriver. Mange av guttene som tok sølv i Norway Cup er med, og så har vi et par nysigneringer fra Leka, og Alfon Slotvik fra BIL. Han studerer i Rørvik, forteller Kvarsvik.

De to andre bindalingene i Rørvik har også forlatt klubben. Kay Rune Edvardsen og Tord Joten skal i år spille for Namsos.

6.-divisjonsstart til helgen

Sømna og Vega spiller i 6. divisjon Helgeland. Sømna er først ut og tar imot Hemnes søndag.

- Vi er ubeseiret i oppkjøringen etter 3-0 mot Bindal i første møte, 2-0 og 2-2 mot BIL junior. Snittalderen er 17, 7 år, så det blir spennende å se hva og hvem vi møter fysikkmessig, sier spillende Sømna-trener Simen Garaas.

Vega starter ikke serien før 6. mai, hjemme mot Bossmo & Ytteren. I morgen spiller gultrøyene treningskamp mot BILs juniorlag i Brønnøysund.

BILs A-lag møter Kolvereid på bortebane i dag. Det er de blåhvites generalprøve før 4. divisjon HeSa-sesongen starter med hjemmekamp mot Innstranden lørdag.

BILs dame- og juniorlag har serieåpning dagen etter, henholdsvis hjemme mot Bossmo & Ytteren og borte mot Sandnessjøen.