Under et styremøte i hovedlaget i Sømna IL ble det torsdag delt ut hederspris og æresmedlemskap. "Personen har i mange år vist en entusiasme av de sjeldne for idretten og har stilt opp på det meste". Dette var noen av ordene som falt.

En pådriver

Hedersprisen ble utdelt til Tor Mathisen som i mange tiår har stått på for idretten i Sømna. Hans roller har vært mange, i tillegg til at han selv har vært en aktiv utøver.

- Vi er svært fornøyde og takknemlig over det arbeidet du har gjort for Sømna IL. Du har vært både speaker, tekniker og en god pådriver for det meste. Vi håper selvfølgelig at du fortsatt vil være en like stor pådriver og aktiv i miljøet. Vi trenger slike som deg, sa Susanne Saltnes Sand da hun overrakte diplomet og statuetten.

Unik statuett

Statuetten var laget i stål av lokal kunstner.

- Vi måtte jo lage en statuett som forteller hvem du er og en statuett som det ikke finnes maken til. Jeg satte Thomas Westerberg på saken og han lagt denne til deg i ekte ”meieristål”, ler Tore Antonsen og overrekker gaven til Mathisen som selv måtte avduke statuetten.

- Dette er både gledelig og overraskende. Jeg har hatt mange rolle og setter stor pris på å bli verdsatt slik, sa Mathisen da han mottok prisen torsdag kveld.