Fredag 24. mars kommer Øivind "Elg" Elgenes til Brønnøysund. Han blir første artist ut i et nytt, lokalt konsept: Tett på. Elg vil spille en eksklusiv konsert for 60 inviterte publikummere på Frimurerlosjen i Brønnøysund.

Publikum får også treffe Elgenes, en "meet & greet", som amerikanerne kaller det.

Etter invitasjon

Bak arrangementet står to organisasjoner: Selskapslokaler Brønnøysund, som leier ut lokalene i Lenningsveien på vegne av Frimurerlosjen i Brønnøysund, og Tett på, som er stiftet av Ronni Jægersen.

- Tett på er et konsept jeg har utarbeidet sammen med en kompis, forklarer Jægersen til BAnett.

- Målet har vært å tilby noe nytt, noe helt annet enn det Rootsen og Kred gjør. Dette er et lukka lag, du må inviteres til det, og det selges maksimalt 60 billetter. Gjestene får en eksklusiv konsert, hvor de også får snakke med Elg.

Plateaktuell

Øivind "Elg" Elgenes har gjestet Brønnøysund ved en rekke anledninger (se bildeserien), både som Dance With A Stranger-vokalist og som soloartist. Kristiansunderen ga denne måneden ut sitt fjerde soloalbum på engelsk, og det sjette totalt.

"Musikalsk er det feelgood hele veien; halvakustisk, organisk, med innslag av blåsere - iscenesatt og styrt av produsent Kyrre Sætran.", skrev Dagbladet-anmelder Øyvind Rønning, som ga firer.

Ronni Jægersen entrer det lokale konsertmarkedet med et nytt konsept.