Brønnøy kino har gjort tradisjon av å invitere inn til film i påsken. Skjærtorsdag og langfredag denne påsken ble det vist tre titler hver dag.

Nesten fullt på første og siste film

Kinoansatt Wilhelm Mikalsen var fornøyd med to nesten fulle visninger på fredag.

Torsdag viste kinoen "Gråtass redder gården", "Smurfene: Den hemmelige" og "Sameblod". Fredag var det "The Boss Baby", "Life" og "Fast & Furious 8" som sto på plakaten.

Kinoansatt Wilhelm Mikalsen opplyser at besøkstallene var bedre fredag enn torsdag. Langfredag var det nærmere 170 brønnøyværinger som ville se film. "The Boss Baby" og "Fast & Furious 8" var nesten utsolgt.

- Det har vært bra med folk i dag, det er artig å se at folk vil benytte seg av tilbudet, sier Mikalsen.

Gledet seg til nummer åtte

Bente Aune hadde med seg døtrene Isabel og Ida Eriksen for å se "Fast & Furious 8". Aune synes det er fint at kinoen holder åpent i påsken.

- Det kunne gjerne vært film her hver dag, sier Aune.

Isabel og Ida Eriksen gledet seg til å se "Fast & Furious 8", selv om favorittskuespiller Paul Walker ikke er med i den åttende utgaven av milliardsuksess-serien.

Søstrene Eriksen hadde sett alle de sju foregående Fast & Furious-filmene, og gledet seg til den åttende i rekken.

- Det er flinke skuespillere, god historie og mye action, oppsummerer Isabel.

Begge er enige i at Paul Walker, som hadde en av hovedrollene i de første sju filmene før han gikk bort i fjor, er favoritten.

- Nå er det broren hans som har tatt over, sier Isabel, som i likhet med søsteren så fram til å se nummer åtte.

Mye kino neste uke

I løpet av neste uke blir det mer film på Brønnøy kino. Da kan de som ikke har fått sett "Sameblod" se denne på tirsdag. "Fast & Furious 8", som i likhet med andre filmene i serien forventes å bli en kassasuksess, går både tirsdag og torsdag. Fredag vises barnefilmen "Bamse og heksens datter" og skrekkfilmen "LYST".