BILs Joakim Stormo Halsen hospiterte på Bodø/Glimts G19 elitelag helgen. Gultrøyene spilte to kamper i Sognahallen.

Blant Glimts beste

Lørdag ble det 2-2 og seier på straffekonk mot Sogndal. Søndag ble det 4-2-tap for Molde.

- Jeg synes det gikk bra, spesielt i kampen mot Molde der det ble scoring. Mot Sogndal hadde jeg en målgivende, sier Halsen.

Glimt-trener Jan Erik Bjerk er strålende fornøyd med det han så.

- Joakim spilte 75 minutter mot Sogndal og hele andre omgang mot Molde. Han scoret et flott mål og var blant de beste på laget i begge kampene som venstre indreløper. Det er en del år siden jeg så ham sist, og må bare si at dette var et kjempehyggelig bekjentskap - både som fotballspiller og menneske, sier Bjerk.

Ny forbundssatsing

Kampene er et ledd i NFFs nasjonale tiltak for G19-lag, som er nytt av året.

- Alle tippeligalagene og noen OBOS-lag er med. Fire og fire lag møttes i ulike byer én helg i januar, februar og mars. Slik at alle er i aksjon. Det er ikke snakk om noen serie. Lagene som vinner lørdag møtes søndag. Målet er å få god matching. Vi hadde kamper i Nordlandshallen i januar og februar. Neste tiltak er Sommercampen som for vår del blir i Drammen 21.- 27. juli.

- Vi vil gjerne ha med oss Joakim dit, men det er ikke bare opp til oss. Det viktigste er at vi har blitt kjent med han og han har blitt kjent med oss. Joakim har ett år igjen på videregående og vi stresser ikke i forhold til en mulig overgang, sier Jan Erik Bjerk.