Konserten ble holdt 14. oktober i et fullsatt Oslo Spektrum med stor allsangfaktor. Den vises altså på NRK1 lørdag kveld i beste sendetid.

Adrian Jørgensen som er like gammel som D.D.E. var en av gjesteartistene og sang «Det umulige e mulig» sammen med Bjarne Brøndo & Co.

Dagen etter Spektrum-konserten skriver han at Namsos-bandet har vært en stor inspirasjonskilde, på sin egen facebook-profil:

«HEILT SJUKT!!!

Ganske utrolig å tenke på at D.D.E. har eksistert i 25 år, like lenge som jeg er gammel. Mer utrolig er det at jeg skulle stå i Oslo Spektrum å synge «Det Umulige E mulig» sammen med Bjarne og gutta!Jeg føler meg veldig privilegert som får æren av å dele scene med Norges beste og største live band.De er en stor inspirasjon for meg og jeg jobber hardt for å lykkes slik de har gjort.»

Adrian Jørgensen kaller opplevelsen av å spille med DDE «helt sjukt». Foto: Hans Arne Vedlog

BAnett intervjuet Jørgensen 5. juledag.

- Det er en stor ære å bli spurt og å få være med på en så stor produksjon i selveste Oslo Spektrum for en liten bindaling som driver med musikk på siden av fulltids jobb i Sinkaberg-Hansen, sier han.

Det er Inger Lise Rypdals "Hver gang vi møtes"-versjon av "Det umulige e mulig" han synger.

- Den er i et roligere tempo og i en annen drakt, og jeg liker den veldig godt, sier han.

Adrian har samarbeidet med Bjarne Brøndbo & D.D.E. tidligere også.

- Jeg ble invitert til å være med på Bjarne med venner i Namsos i 2013. Da sang jeg "C'mon talk" som jeg gikk videre i "The Voice" med, forteller han.

I fjor sang han samme versjon av «Det umulige e mulig» på Rockefeller og D.D.E.s konsert der.

Det var flere gjesteartister på scenen under jubileumskonserten i Spektrum, men bindalingen var den eneste vokalist blant dem.

Adrian får imidlertid ikke sett konserten, for lørdag kveld har han andre planer. Det lå an til at det ikke ble noe av juledagsfesten på Gutvik grendehus i år på grunn av dårlig oppslutning. Men så tok mister Jørgensen affære.

- Jeg har leid grendehuset og skal spille selv og sammen med venner. Tradisjonen tro blir det også marsj fra Vonheim med gløgg og bålrast halvveis på den 8 km lange turen, sier han.