En leser på Vega reagerer på at enklelte sladder i rundkjøringen hvor skolebussene stopper ved skolen på Gladstad. Ifølge vedkommender har det skjedd to utforkjøringer som følge av uvettig kjøring, og den siste skal ha skjedd fredag kveld.

- Stedet bør fysisk stenges hver ettermiddag etter at skolebussene har forlatt stedet, i tlllegg til skoleferier og ikke minst i helgene. På det meste har fire biler sladdet rundt og rundt samtidig. Venter med gru på at det skjer noe mer alvorlig enn en utforkjøring, skriver tipseren, som har tatt bildet av bilen som lå i grøfta fredag kveld.

BAnett har også vært i kontakt med bileieren. Han avviser å ha drevet med sladding eller leking, og sier at bilen havnet av veien fordi de var glatt i svingen.

Lensmann Hårek Fredriksen på Vega sier at politiet ikke er ukjent med at det foregår en del uønsket kjøring i Gladstad-området. Men han er ikke kjent med noen konkret hendelse fredag kveld.

- Det er ikke meldt til meg, sier han.

Politiet er oppmerksomme på problemstillingen, men Fredriksen sier det er sjelden de får anmeldelser hvor vitner ønsker å stå fram.

- Det kan være bevismessig vanskelig å få bekreftet hvordan eller hvor fort noen har kjørt, påpeker lensmannen.