Når BAnett får kontakt med Storvik på telefon ett kvarter før kampstart og åpning av Premier League lørdag, er det knapt mulig å høre hva han sier for brølet fra publikum i bakgrunnen. Storvik har latt familien være igjen i London for å følge favorittlaget Crystal Palace mot Norwich på bortebane, og både stemning og forventninger er helt i taket.

- Nå har vi ventet en hel sommer, og dette er første kampen. Det er klart at vi er spente! Litt ekstra spennende blir det når det er bortekamp også, sier Storvik.

Som Crystal Palace-fan er Storvik en litt avvikende fotballtilhenger hjemme i Brønnøysund.

- De fleste som er interessert i fotball holder jo gjerne med kjente lag som Arsenal, United, Chelsea og Liverpool. Palace er en liten klubb, og det er ikke så veldig mange Palace-fans i Norge. Det var egentlig helt tilfeldig at det ble dem, jeg var på en hjemmekamp en gang og ble helt forelsket. Det var en fantastisk stemning på stadion, med syngingen fra publkum og et veldig trykk hele tiden. Det var helt utrolig, sier Storvik.

Ifølge fotballtilhengerne er dagens serieåpning helgens desidert viktigste begivenhet i hele verden, og for de innvidde er kampen Bertil Storvik følger et skikkelig fugleslagsmål, ettersom Crystal Palace går under tilnavnet "The Eagles" mens Norwich er "The Canaries".