Hvert år kårer Nordbohus årets byggeleder. Helge Vollan fikk tildelt den gjeve prisen under byggefirmaets årlig konferanse, Nordbohus Storting. Han jobber til daglig på Bernhard Olsen AS på Salhus i Brønnøysund.

God tone med alle

Juryens begrunnelse var som følger:

" Årets byggeleder 2016: Byggelederen har en avgjørende og sentral rolle når boligen skal oppføres. Byggelederens evne til å være ryddig, ha oversikt og kontroll, og ikke minst ha god kommunikasjon med alle involverte i prosjektet er uvurderlig for resultatet.

Årets byggeleder 2016 har vært ansatt i Nordbohus siden 2004, er svært ansvarsfull og setter kvalitet i høysetet. Vedkommende har bygd opp en tømrerstab som bedriften er stolt av og har opparbeidet en kultur på at arbeidet skal gjøres skikkelig første gang og at det er orden på byggeplassen. Det er mange feilfrie overleveringer og ettårsbefaringer, og økonomisk resultat i prosjektene er også i hht. forventningene.

Årets byggeleder 2016 beskrives som grei og omgjengelig og har en god tone med alle byggherrer, tomteutviklere og egne tømrere. Han og hans tømrere har et svært godt rykte i sitt distrikt.

Bedriften er stolt over å ha en så flink medarbeider ansatt.

Mine damer og herrer: Årets Beste Byggeleder 2016 heter Helge Vollan og kommer fra Bernhard Olsen AS."

Stor stas

Prisvinneren var selv tilstede på konferansen for å motta prisen. Han setter pris på utmerkelsen.

- Det er selvfølgelig stor sats å få en slik pris. Jeg liker ikke å framheve med selv, men jeg har gjort mitt beste over lang tid. Jeg har prøvd å behandle mine medarbeidere og kunder på en god måte, sier årets byggmester, Helge Vollan.