Foreløpig er det håndverkere og ikke kokker som fyller de nye lokalene til pizzarestauranten Milano i Håndverkssenteret i Sørbyen, men om én uke skal alt være klart og restauranten skal fylles med matlukt og sultne gjester.

Eier av restauranten Mustafa Kara ser frem til å flytte bare noen meter nord for deres gamle lokaler. Der har de holdt til i 20 år.

– Vi gleder oss veldig. Her får vi plass til flere gjester og alt vil være nytt.

De nye lokalene er tre ganger større enn det restauranten har i dag, de går fra 40 sitteplasser til 90.

– Grunnen til at vi flytter er fordi vi trenger mer plass, og så er det så kaldt i de lokalene vi har i dag at vi nesten ikke har gjester om vinteren.

Selv om lokalene er nye og restauranten får et nytt utseende, forteller Kara at kundene kan vente seg samme mat som tidligere.

– Det vil bli stort sett det samme på menyen, men også noe nytt. Vi bytter hele tiden ut noe med noe nytt.

Milano har vært i sine gamle lokaler i 20 år. Foto: Reidun Skoge