Lang tur Erik og Mona Akersveen fra Ytre Enebakk kjørte 837 kilometer for å delta på Goldwingtreff.

Lang tur Erik og Mona Akersveen fra Ytre Enebakk kjørte 837 kilometer for å delta på Goldwingtreff.

1 / 17

Kjørte 837 km for å delta

Goldwingtreff i Vennesund

Dette er den store motorsykkelhelga i distriktet. Bare en snau time etter at Harley-klubben i Trondheim forlot Brønnøysund, ankom 37 motorsykler av typen Goldwing. Medlemmer av Goldwingklubber fra Vesterålen i nord til Ytre Enebakk i sør deltok.

- Vi startet torsdag morgen og har hatt en kjempetur nordover, sier Erik og Mona Akersveen fra Ytre Enebakk. Da de kom til Vennesund i går kveld hadde de kjørt 837 kilometer for delta. Vennesund er basen for dette treffet som arrangeres av Goldwingklubben Nordland sør.

- Nå skal vi få servert grillmat her av Brønnøy MC-klubb, og så går ferden tilbake til Vennesund. I morgen starter turen sørover igjen, for vi må på jobb mandag morgen, sier Mona Akersveen som er stolt av å være eksosrype.

- Det kunne ha vært varmere, men bortsett fra det så tror jeg det er et vellykket treff, sier Charles Lorentsen som er med i arrangementskomiteen.

I kveld spiser de middag på Vennesund brygge, og så er det over. Men det blir nok flere Goldwingtreff denne sommeren.

Mer å lese på BAnett:
Leses nå:
Siste nyheter

Nordland har flest barneavhør

Nordland har nær dobbelt så mange tilrettelagte barneavhør enn øvrige politidistrikt, og er nær landstoppen på antall sedelighetsforbrytelser per innbygger.

Prinfo Rønnes er konkurs

Mosjøen-bedriften viser til strukturendringer.

Sømnaværing løp maraton under 2.30

Lasse Blom var fjerde beste nordmann i Berlin, av 593.