Tok i et tak Idrettslaget har tatt i bruk de tidligerer barnehagelokalene i klubbhusets sokkeletasje til klubblokaler. Mandag og tirsdag var det dugnad på huset. (Foto: Privat)

Tok i et tak Idrettslaget har tatt i bruk de tidligerer barnehagelokalene i klubbhusets sokkeletasje til klubblokaler. Mandag og tirsdag var det dugnad på huset. Foto: Privat

Pusset opp klubbhuset

IL Vega har fått en "ny" møteplass

- Intensjon med dette lokalet er å ha en møteplass hvor alle de forskjellige gruppene i laget kan møtes, sier leder av IL Vega, John-Helge Breivik.

Mandag og tirsdag denne uken var det full rulle med dugnad i sokkeletasjen på klubbhuset til idrettslaget. Komfyr, microbølgeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og 60 tommers tv tilknyttet parabol er på plass. Klubblokalet har nå fått fullt kjøkken, møterom og fellesrom med sofagruppe.

- Nå gjenstår det å få liv i laget, sier Breivik som nå håper å se mer til de delene av idrettslaget som ikke er tilknyttet fotballen.

- Vi har mange undergrupper, som sjøsportgruppa, trimgruppa og andre, men jeg syns det er litt dødt. De holder liksom bare på med sitt. Nå håper vi å få alle i laget til å bruke disse lokalene som et samlingspunkt, både til møter og ikke minst til sosiale ting, sier Breivik.

   

Mer å lese på BAnett:
Vil treffe folk - Jeg synes det er litt dødt, sier leder av IL. Vega, John-Helge Breivik som håper på flere sosiale aktiviteter i klubblokalene
(Foto: Hege Sæthre Lind )

Vil treffe folk - Jeg synes det er litt dødt, sier leder av IL. Vega, John-Helge Breivik som håper på flere sosiale aktiviteter i klubblokalene Foto: Hege Sæthre Lind

Møteplass Klubbhuset ligger sentralt plassert like inntil fotballbanen på Gladstad.

Møteplass Klubbhuset ligger sentralt plassert like inntil fotballbanen på Gladstad.

Leses nå:
Siste nyheter

BILs gode form kan bli kortvarig

BIL har vært det store formlaget i HESA-serien den siste måneden. Nå frykter lagets hovedtrener at situasjonen blir en annen i årene som kommer.

Fagansvarlig lunken til mobbe-beredskapsteam

I sitt partiprogram foreslår Arbeiderpartiet å implementere beredskapsteam mot mobbing i hver eneste av landets kommuner.

Slik omgås du aggressive måkeforeldre

Norsk Ornitologisk Forening kommer med noen tips til hvordan du kan unngå å bli angrepet av måker i hekkesesongen.