Tips oss

Satser på gårdsmat

Med gårdsmat av beste kvalitet, arrangerer Cenit det første lokale matmarkedet. - Første salgsdag blir i Vik, sier Margith Moen og Marit Knoph.
Med velfylte boder av krydder, ost, storfekjøtt, kjøttkaker og flere typer lefser, bare for å nevne noen sorter, ønsker gårdskjærringene i Cenit velkommen til Vik sentrum 28. mai.

Bare hjemmelagetI går presenterte Margith Moen og Marit Knoph, som er to av årdskjærringene i Cenit, hvilke produkter de nå kan tilby. - Og alle produktene har det til felles at de er produsert i godkjente lokaler, sier Moen som selv videreforedler kjøtt av storfe. Marit Knoph driver Gjerdet Mat i Bindal, og har spesialisert seg på å lage ost av kumelk. - Også Ånes Ysteri er med i Cenit, fortsetter Moen som håper at flere som driver med gårdsbruk vil satse på såkalt småskale matproduksjon.- Når det gjelder priser på våre produkter, er vi også konkurransedyktige. Men det viktigste er vel at det som kjøpes er av beste kvalitet, fortsetter Moen som minner om at slike produkter har sporbarhet. Gårdskjærringene vil i løpet av sommeren dukke opp både i Brønnøysund og på Terråk.- Vi ønsker å tilby våre produkter under arrangement. Men selvfølgelig kan man ta kontakt med de gårdene hvor det foregår produksjon, sier Knoph som sammen med Moen roser Sømna kommune for den hjelp de har fått.- Få også med at Kompass i Sømna og landbrukskontoret har vært til uvurderlig hjelp, sier Knoph .
Mer å lese på BAnett:
(Foto: VIDAR FAGERLAND)

Foto: VIDAR FAGERLAND

Leses nå:
Siste nyheter

Her er ungdomsrommene som trenger en puss opp-runde

Se kandidatene som er kommet inn så langt.

SIL senket BIL

I løpet av 12 minutter var kampen avgjort i lokaloppgjøret.

Torghattmessen

- Vi ha glædd oss!

Stage Dolls og brønnøypublikummet fikk et hjertelig gjensyn.

Torghattmessen

Yrende liv i teltet

- Torghattmessen må vi alltid ha med oss!

Torghattmessen

Den kraftige vinden blåste bort utstillerne

Har vært utstiller flere år, aldri før har vinden gjort at han har måtte gi opp salget.

Tiltalt for å slå ned mann i Brønnøysund

Må møte i tingretten for å svare på anklage om vold.

Kraftig vind tok strømmen

Kunder ble strømløse på deler av Sømna i flere timer.

torghattmessen

Se hvem som vant billetter til Stage Dolls

To heldige vinnere er trukket ut.