Jenny Augusta lagde video av familiefilmer

Fant smalfilm på loftet i jula og satte i gang.

Jenny Augusta er klar for norsk melodi grand prix-finale på lørdag med sin sang "I go where you go". Denne uken lanserte hun sin egen video til sangen, satt sammen av filmklipp fra 8 mm-filmruller hun fant på loftet hos familien i Sømna i jula.

- Bestefaren min Jonas Enge hadde kamera. I filmen ses også bestemor Ragnfrid. Dette er 50 år gamle opptak, gjort mellom 1964 og 1967, forklarer Jenny Augusta til BAnett.

Hun har spurt slekten om tillatelse til å ha dem med. I filmen ses blant annet hennes far Jon Rune Enge som gutt og hennes tanter Lisbet Boye og Anne Einarsen, sistnevte nyforelsket med sin Einar Einarsen.

- Jeg synes filmen passet bra til musikken, det var en hyggelig tilfeldighet. Vi så på opptakene og filmet lerretet, forteller Jenny Augusta.
- Jeg har trua, ja!

Dagbladet mener Jenny Augusta Enge har den beste GP-låta. 
Mer å lese på BAnett:
Leses nå:
Siste nyheter

Fylket foreslår å legge ned TIP i Brønnøysund

- Fylkets forslag er bygget på feil fakta

Alf Einar Graven og Kristian Warholm fra Sør-Helgeland Opplæringskontor kjenner seg ikke igjen i høringsdokumentets beskrivelse.

De reiste fra Dønna til alternativmessa i Vennesund

Det var ikke de helt store besøkstallene under årets Olavskilden alternativmesse i Vennesund, men de som besøkte messen var fornøyde.

Sømna ga ny tillatelse til myrdyrking

Landbruksdepartementet vil hindre klimautslipp og nedlegge forbud mot myrdyrking.