Har lest BA og refleksjoner vedrørende siste møte i kommunestyret, og det skaper ettertanke.

Beklager sterkt utfallet og ser at viljen til å si JA er betydelig større enn å være med å ta ansvar.

Jeg har full tillit til rådmannen og de tanker og vurderinger som ligger til grunn for orienteringen i møtet vedrørende omsorg og helse som var i forkant av K.styremøtet og hvor mange av kommunenes fagfolk innen helse og omsorg hadde ordet.

Innholdet fra denne orienteringensom som og ble tatt opp i kommunestyret viste klart til kommunenes alvorlige utfordringer og med påfølgende anbefalinger.

Videre vil jeg gi ros til  økonomisjefen som på vegne av rådmannen/administrasjonen la fram en virkelighetsbeskrivelse som ikke var til å ta feil av.Til tross for dette ble det fattet vedtak som vil føre oss videre fram mot stupet/Robek.

Det er noen som mer enn andre har vært pådrivere av å bruke moms-penger til drift samt andre "monopolpenger" (premieavik-penger).

Jeg beklager sterkt det som skjer rundt denne debatten omkring det som var tiltenkt å være en prosess. Kommunestyret har gitt rådmannen oppdraget og nå ,når han tar ansvar i så måte så trekker folkevalgte seg til tilbake og lar rådmannen i stikken.Føler at uttrykket "dolke i ryggen "er nærliggende å bruke.

Ønsker at alle skal være klar over dette: Rådmannen har fått oppdrag å gå gjennom den kommunale organisasjonen. Han har tatt ansvar men er blitt forsøkt stoppet.Det er ikke gjort et eneste vedtak vedrørende endringer i struktur.

Når jeg ønsker å gi rådmannen min tillitserklæring ønsker jeg og i åpenheten å la andre se hva jeg har på hjertet. Herunder ser jeg gjerne at BA lar leserne få lese dette.

Til Pål Trælvik: Jeg beklager sterkt det som har skjedd. Videre beklager jeg sterkt den personlige belastningen dette medfører.

Det at noen vender en ryggen forteller vel mer om dem det gjelder enn hva de selv er klar over.

Jeg håper du får til å kople av nå i forbindelse med påsken og sier: God påske.

Ragnvald Dundas,

kommunestyrerepresentant for Venstre

Dundas sier han har full tillit til rådmann Pål Trælvik.