Lørdag var det karneval, fastlaven og bamsejakt på en gang på Amfi Havnesenteret. Senterleder Erik Gjemble hadde rosa hår for anledningen.

- For ei ukes tid siden var det noen som mente vi burde ha karneval. I dag har vi hatt ti butikker med forskjellige aktiviteter. Vi har hatt fastelavnsboller, muffins og bamsejakt. I tillegg har over 40 unger tegnet eller malt bilder, sier Gjemble.

Han står midt i senteret der det for anledningen var laget et langbord med tegnesaker og der Arnhild Nilsen og Mia Frismo malte unger i ansiktet gjennom tre stive timer.

- Vi hadde lyst til å lage litt ekstra artig for ungene og dette er noe vi øsker å gjøre mer av. Klokken 12 sto det rundt 30 unger i kø utenfor her for å bli malt, forteller en fornøyd senterleder.

Ett av barna som ble malt i ansiktet, var vesle Norah (2 1/2). Hun ville bli en liten kattepus og Mia Frismo (12) malte henne om til en søt pus. Veslejenta selv var veldig fornøyd med det ferdige resultatet.

- Det er kjempebra at de får noe til på senteret. Folk kommer hit selv om det er fint vær ute, sier mamma Marianne Fredriksen.