Styret i Mediehuset Helgelendingen AS  i dag har tilsatt Geir Arne Glad som ny sjefredaktør og administrerende direktør, går det frem av pressemelding. Dermed er den snart ettårige jakten på ny toppleder kommet til sin slutt.

- Det kjennes godt å komme tilbake til Helgelendingen, sier Geir Arne Glad.

- Å utvikle en aktuell og slagkraftig lokalavis for Midt-Helgeland brenner jeg for. Helgelendingen skal være den foretrukne kanalen for lokale nyheter og markedsføring. Ikke minst  være en aktør i utviklingen av Helgeland. Den digitale utviklingen av Helgelendingen blir avgjørende for å lykkes i årene som kommer.

Geir Arne Glad har en lang karriere som journalist, redaktør og mediehusleder i Helgelendingen. Etter tre år som kommunikasjonsdirektør i Brønnøysundregistrene vender han nå tilbake til mediehuset.

- Vi er veldig glade for å få Geir Arne tilbake på laget til Helgelendingen. Jeg var skuffet da Geir Arne valgte å teste ut muligheter utenfor mediehuset for tre år siden. Nå er jeg desto gladere for at han er tilbake. Vi ser for tiden en styrket utvikling i mediemarkedet. Det er fortsatt betydelig endring og tilpasning som vil komme de neste årene, og da er det av uvurderlig betydning at vi har med oss erfarne ledere med utviklingskraft. Det vet vi at Geir Arne har, sier styreleder Bjarne Holgersen.

Geir Arne Glad vil begynne i jobben 1. oktober. Inntil da vil Rune Pedersen fortsette som konstituert sjefredaktør, og Roy Lasse Leknes vil fortsette i rollen som konstituert administrerende direktør.