Hvilket registerbygg er best for Brønnøysund? Thon Søren Nielsen Clemens og Ferd Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Hvilket registerbygg er best for Brønnøysund? Thon 9% Søren Nielsen 33% Clemens og Ferd 58% Du har allerede stemt 456 stemmer Bare to tilbydere gjenstår i Brønnøysundregistrenes anbudskonkurranse på leie av nytt bygg i Brønnøysund.

I utgangspunktet var de tre tilbydere som leverte inn tilbud: Thon Gruppen, Søren Nielsen AS og eiendomsselskapene Clemens og Ferd. Sistnevnte tilbud ble forkastet, og dermed også presentert i Brønnøysunds Avis.

Brønnøysundregistrene har rådet sine tilbydere til ikke å gi ut skisser eller informasjon om tilbudene. Ordfører Johnny Hanssen sier imidlertid at han har bedt Registrene sjekke grunnlaget for dette med regjeringsadvokaten. Onsdag kunne ordføreren opplyse at advokatene har gitt grønt lys til å vise fram skisser. Begge tilbyderne som gjenstår var derfor invitert inn til kommunestyret onsdag denne uken for å presentere sine forslag til nytt registerbygg.

Etter møtet presiserer ordføreren at han ikke mente å si "regjeringsadvokaten".

- Det ble feil for meg, jeg mente selvsagt å si Registrenes egne advokater.

Thon

Thon Skisser og presentasjon av av tilbudet fra Thon Gruppen.

Søren Nielsen

Søren Nielsen Slik ønsker Søren Nielsen AS å realisere et nytt registerbygg på kaia i Brønnøysund.

Clemens/Ferd (forkastet)

Clemens/Ferd Skisse av Clemens/Ferd-tilbudet på Slakteritomta i Brønnøysund.

I bildeserien over finner du flere skisser av alle tre tilbudene som ble levert inn til registrene, men det er kun tilbudene fra Thon og Søren Nielsen som fortsatt er med i konkurransen.

Søren Nielsen presenterte også en video i kommunestyret. Den kan du se under: