TTS meldte mandag formiddag at to turer innstilles på sambandet Tjøtta-Forvik. Det dreier seg om avgangen fra Tjøtta kl. 13.15 og fra Forvik kl 14.25. Ruten gjentopptas kl. 15.35 fra Tjøtta

BAnett har fått klager fra ferjepassasjer Vegard By. Han skriver i 12.20-tiden at han som passasjer på "Bognes" reagerer på at ferja er forsinket samt manglende informasjon og beklagelse om dette til ferjepassasjerene.

TTS-driftssjef Jarle Rodahl sier til BAnett at forsinkelsen til "Bognes" og de påfølgende avlysingene skyldes en misforståelse mandag morgen.

- "Bognes" måtte inn på sambandet på kort varsel søndag. Mandag morgen trodde mannskapet at anløpet til Tro var ved behov og signal. Da de fikk vite at det hadde stått skoleelever der snudde de og hentet den. Denne forsinkelsen har forplantet seg, slik at to turer ble innstilt.

- Hva sier du til passasjeren som savnet informasjon og beklagelse om bord?

- Jeg vi si at dette ikke vil skje igjen. Vi håper å ha "Ramtind" i trafikk igjen mandag kveld. Informasjon kan vi bli bedre på. Jeg vet ikke hva som er sagt om bord, men dersom denne passasjeren ble for dårlig informert, så beklager vi det, sier Jarle Rodahl.

Følg ferjetrafikken her.