Dansebandet Contrazt, som gjorde suksess på Gimle i helgen, spiller på utefesten til Nordlandsbåtregattaen lørdag 1. juli.

Pubfest

Kvelden før blir det en ny vri: Istedenfor utefest blir det litt mer intime omgivelser, med pubfest i telt. I teltet spiller Poparkivet, et Mosjøen-band med variert repertoar.

- De spiller alt mulig slags musikk for ung og voksen og er flinke, sier Veronika Nygård Otervik. Hun er leder for årets regatta og har med seg Rønnaug Helstad, Anette Vikestad og Lill Tronhus i hovedkomiteen til Terråk IL-arrangementet

Poparkivet spiller også under lørdagens utefest, slik at det blir noe for alle aldersgrupper. Komitéen arbeider også med å få til bindalsjam denne kvelden, hvor lokale musikanter kan få vist seg fram.

Kutter camping

Ellers blir det tradisjonen tro segling både lørdag og søndag, men det blir ikke offisiell camping i år.

- Vi ser at det har vært mye arbeid med vakter for noen få telt, så vi lager ikke det. Hvis noen skal overnatte i telt må de heller spørre noen om å få ligge i hagen deres, sier Nygård Otervik.

- Ellers håper vi på mange deltakende båter. Naturligvis blir det også salgboder, lapskaussalg og alt det tradisjonelle.