For fjerde gang arrangerer Hilstad idrettslag dansebandweekend på Gimle, men etter alle disse årene var temperaturen fortsatt like høy på dansegulvet.

På scenen sto Contrazt og spillte skikkelig dansemusikk, mens folk svingte seg som aldri før. Hans Rønning skryter veldig over dansegulvet, og syntes det var helt toppers.

- Vi er storfornøyd, legger han til når kvelden nesten er over.

Danseentusiaster

Frank Tore Dypaune, en av arrangørene, håper bare at trivselsfaktoren blir høy, og at folk koser seg på festen igjennom hele helga. - Arrangementene er hovedinntekta til idrettslaget. Det er mye jobb, dette vi driver med. Så vi hadde aldri klart oss uten den store dugnadsinnsatsen i bygda vår, påpeker han.

Dansemusikk trekker folk langveis fra, de er glade i å danse. Dypaune forteller at en gang kom noen inn i salen med tre par sko for å teste gulvet, og hvilket par han skulle bruke når kvelden kom.

- Dette sier litt om interessen for dans hos gjestene våre.

For ellevte gang

- Idrettslaget med Geir Lien i spissen, skal ha ei stor stjerne i margen for arbeidet de har gjort, sier Åge Jakobsen idet han går inn mot dansegulvet igjen. Dette er ellevte gangen han besøker Gimle, og han er utrolig fornøyd med hele opplegget til idrettslaget. Bare to timer etter de åpna dørene, var det solgt 330 billetter. Det er rundt 120 bobiler og campingvogner fordelt på fotballbanen og parkeringsplassen.

En trivelig gjeng fra Kolvereid har kommet med bobiler, og har vært her fem ganger før. De liker spesielt musikken og det sosiale med disse helgene.

- Vi føler oss veldig velkommen her, forteller Torild Forsmo.

- Dette er en fin plass, og de yter god service. Musikken er også alltid bra.

Fornøyd band

Contrazt selv syntes det var trivelig stemning og mye folk helt fra starten av kvelden.

- Det er mye danseglede på gulvet, og det er kanonstemning i salen, sier de.Bandet ble overrasket over alle som hadde reist hit med bobiler for å være med på danseweekend, det var ikke så mye folk da de var her sist for fire år siden.

- Velfjord er idyllisk, og helgelendinger kan virkelig lage stemning! roser de.