Johnny Klæbo, ny leder av Brønnøy Fremskrittsparti, deltar på sitt første landsmøte i Fremskrittspartiet i helga. Der har han blant annet møtt barne- og likestillingsminister Solveig Horne.

Førstereisgutt

- For første gang i min partikarriere fikk jeg æren av å delta på Fremskrittspartiets landsmøte. Det er gøy å være førstereisgutt. Her har jeg lært masse og møtt masse gode partikolleger. Å få hilse på Solveig Horne var ekstra gøy, sier Johnny Klæbo.

Brønnøy Fremskrittsparti har den siste tiden hatt lav aktivitet i lokallaget, men dette har ifølge partiet tatt seg opp etter at Klæbo ble leder. Han ble også valgt av Nordland Frp til å representere på årets landsmøte på Gardermoen.

Barnefattigdom

Barnefattigdom er et tema som Klæbo er opptatt av. I 2017 burde det være helt unødvendig at barn skal leve i fattigdom i Norge, mener han.

- Jeg er glad for at Klæbo tok opp dette temaet. Regjeringen tar barnefattigdom på det største alvor, sier statsråd Solveig Horne.

- Det er bra at statsråden lyttet til oss fra Brønnøy. Jeg er genuint opptatt av å bekjempe barnefattigdom, sier Johnny Klæbo.