Frode Alnæs var konferansier på Ramtindkonferansen i 2012. I år skal han være toastmaster på jubileumsfesten i registerkantina.

— Vi er kanonfornøyd. Frode skapte god stemning sist han var her. Han er en eminent musiker, låtskriver og gitarist - en entertainer som ikke vil plasseres i bås - og en gladgutt fra Kristiansund som gleder seg til å komme tilbake, sier prosjektleder Inger-Gunn Sande.

Frode Alnæs var hjertelig tilstede på Ramtindkonfransen for fem år siden.

Lokal trio

"Den lokale suksesstimen" skal i år bemannes av en entreprenør og bekvinnes av en frisør og en filmskaper.

Line Christensen har 20-årsjubileum med Karisma, som hun stiftet sammen med Marit Kristiansen.

Line Christensen sørget for at Gunnar Pedersen hadde sveisen i orden før konserten i Royal Albert Hall i fjor sommer.

Silje Bürgin-Borch produserer både film og tv-programmer. Akkurat nå er hun i Tromsø og lager reiselivsprogram for Discovery og TVNorge.

Silje Bürgin-Borch var vår lørdagsgjest i forbindelse med Meyer Dvoretsky-dokumentaren.

Vidar Bendiksen fikk valget mellom trekkspill og gravemaskin da han var liten. Etter eget utsagn er han glad for at det ble gravemaskin - både på egne og publikums vegne.

Vidar Bendiksen i sitt rette element.

— Vi gleder oss stort til å høre suksesshistoriene deres. Og, det er mange flere å ta av. "Den lokale suksesstimen" har vært på programmet fra starten. Noen mente at vi ville gå tom ganske raskt. Det er til de grader motbevist, konstaterer Sande.

Ramtindkonferansen ble første gang arrangert i 2008. Den tiende utgaven arrangeres i auditoriet på BVS torsdag 11. mai.

Talkshow

Fra før er det kjent at Brynjar Forbergskog i likhet med Frode Alnæs gjør Ramtind-comeback. Han var foredragsholder i 2008. Denne gang skal han være talkshowgjest hos Inger-Gunn Sande.

Tore Strømøy er hyret inn som konferansier, og tre av fem tilreisende foredragsholdere er sluppet; Liverpool-forfatter Ragnhild Lund Ansnes, leder for Agenda Nord-Norge Roger Ingebrigtsen og Widerøe-sjef Stein Nilsen.

— To navn gjenstår fortsatt, sier Inger-Gunn Sande.

Frode Alnæs rocket Ramtindkonferansen sammen med Brønnøy-bandet 5th Exploition i 2012.