Lill Kristin Leitvoll er ansatt som ny finansrådgiver hos Sparebank1 Nord-Norge i Brønnøysund. Hun kommer fra DnB, som la ned i Brønnøysund tidligere i år, og før det har hun arbeidet i Nordlandsbanken. Banksjef Øyvind Løvdahl er fornøyd med «signeringen».

– Vi var jo kolleger i seks år i Nordlandsbanken, og det er flere andre hos oss som har arbeidet med Lill, så vi kjenner hva hun står for. Hun har totalt ti års erfaring, og var en periode leder for privatmarkedet i Nordlandsbanken, sier han.

Spent på nye kunder

Leitvoll har brukt fritiden etter at DnB la ned i Brønnøysund til oppussing, men gleder seg til å komme i gang nå.

– Det er greit å ha fri, men nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang. Jeg er veldig spent på hvem som blir min første kunde, jeg har jo hatt å gjøre med kjente kunder i mange år, og nå blir det nok nye ansikt, sier hun.

– Dream-team

Hun ser frem til å arbeide med de andre hos Sparebank1 NN.

– Jeg går til en jobb med et dream-team, som jeg føler jeg hører hjemme i. Man jobber jo med det samme i alle banker, lån, forsikring, pensjon og sparing. Det vil likevel være forskjell på produktene, og forskjell på hvem man jobber med, peker hun på.

Løvdahl nikker.

Gode resultater

– Hun har autorisasjon for finansbransjen etter utdanning hos BI, og kan dokumentere gode resultater for tidligere arbeidsgivere. De brukte også samme systemer hos Nordlandsbanken som vi gjør, så hun er jo ferdig opplært, sier han.

Leitvoll starter i jobben 1. november, og representerer den tredje utvidelsen av staben hos banken, som har gått fra seks til ni ansatte siden februar 2015.

Banksjef Øyvind Løvdahl viser Leitvoll det nye konferanserommet banken bygger ut. Foto: Simon Aldra
Lill Kristin Leitvoll (t.h.) sammen med banksjef Øyvind Løvdahl. Foto: Simon Aldra